Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Slet dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Bøger om dating

Få inspiration til dating, sex og kærlighed. I de senere år er der kommet en lang række gode bøger om dating på nettet, og om hvordan du optimerer dit kærlighedsliv og dit sexliv.

Herunder har vi samlet nogle af bøgerne. Vi håber, at du får glæde af dem. Kig bøgerne igennem. Der er mange interessante at vælge imellem.

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
 
"Dating for dig" er bogen til dig, der vil prøve lykken på nettet. Dating for dig er en teknisk manual og en veloplagt guide gennem de psykologiske forhindringer, de konkrete risici og de oplagte chancer ved netdating. En guide gennem de psykologiske forhindringer og typiske faldgruber kvinder støder på ved netdating. Gennem tre konkrete datingsider præsenteres også en række idéer til det optimale udbytte af netdating. Bogen er skrevet af den erfarne forfatter og sexolog Maria Marcus.

 

 

 
   
   

Dating for dig

Kan man virkelig blive forført af en, man aldrig har mødt? Hvem tør gå på date med en vildtfremmed, og er man egentligt fremmed, når man har skrevet sammen gennem lang tid? I "What a date" er der bidrag fra mere end 200 danske mænd og kvinder, der fortæller om deres kontakter, forelskelser, succesfulde og mindre vellykkede dates på internettet.

Læs mere her

Til døden skiller

Man dyrker ikke længere stævnemøder, men dating. Kæresten er blevet en date. En forlover hedder best man, og pebermøen og pebersvenden er singler, ligesom duller, tøjter, flaner, flanører, udhalere og horebukke er blevet til swingers.
På den anden side proklamerer jo alle politikere som med én mund, at de vil ""støtte op om børnefamilierne"", og som al erfaring viser, må den slags erklæringer give anledning til uro og bekymring.

Eller forholder det sig helt anderledes?

Læs mere her

Den store scoreguide

Den store scoreguide er ikke ´Sex and the city´ det er sex in your city, på kontoret, i gangen, i soveværelset eller.. Bogen er ikke et sæt spilleregler til, hvordan man finder en mand, skærer ned på kulhydraterne for at få talje eller ifører sig en tiara og udnævner sig selv til dronning over sit eget liv. Den handler om, hvad singlepiger foretager sig lige nu, og beskriver situationer, som vi alle genkender lige fra: ""oops, jeg gjorde det igen"" til ""så tag dog telefonen og ring, din.""

Læs mere her

Whatadate.dk

WebDating omhandler internet-flirt. Det ret brede emne belyses fra en mængde forskellige vinkler, hvor målet er at være oplysende og underholdende. Én væsentlig del af bogen er meget underholdende fortællinger, refleksioner og anekdoter om blind dating.
Målgruppen er 15-45-årige - primært rettet mod de, som er på internettet.

Læs mere her

 

Sex - stillinger og teknikker

Går du rundt og tror, at god sex mest af alt handler om at opbygge den rette stemning med en romantisk middag med levende lys, kan du godt tro om igen. Det kan godt være, at middagen baner vejen til soveværelset, men hvis du ikke er i stand til at komme med en blot rimelig præstation på lagnerne, kan du kun være sikker på én ting: der kommer aldrig en romantisk middag nummer to med den udkårne.

Læs mere her

Sanselig sex

Et blik og du er tændt! Med dit kropssprog kan du tiltrække, forføre og ophidse din partner - og du kan gøre det helt uden I rører hindanden.
Med denne bog kan du vække dit erotiske potentiale og dermed få et bedre sexliv med din partner. Med forfriskende åbenhed og indlevende fotos viser Sanselig Sex, hvordan du kan opnå fuldstændig seksuel tilfredsstillelse.

Læs mere her

   
   
 
   
Vil du være klædt bedre på, inden du træder ud på datingmarkedet. Så er det en god idé at kigge nærmere på følgende sider. Her kan du se en oversigt over alle datingsider i Danmark, du kan læse om datingens historie, lære at skrive en god annonce og blive klogere på, hvad kvinder og mænd egentlig drømmer om.
Hvorfor dating? Hvilke sider? En god profil Vores drømme? Sandhed på nettet At vælge partner
   
 
jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
Freelance Web Designer