Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Slet dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Rig og smuk? Hjælper det?

Mænd vil have en kæreste, der ser godt ud. Kvinder går efter mænd med rigdom og magt. Den slags fordomme er stadig vidt udbredte i befolkningen, men skal vi virkelig tro på fordommene?

Lad os først se nærmere på, hvad de store internationale undersøgelser om kvinders partnerønsker egentligt afslører. De to amerikanske datingforskere Douglas Raybeck og Kris Paap har læst en masse kontaktannoncer, og her viser det sig blandt andet, at kvinder lægger vægt på ”humor”, ”intelligens”, ”ærlighed” og en ”romantisk indstilling”.

 
 

 

 
  Men undersøgelser viser også, at alverdens kvinder godt kan lide en anden ”lille” detalje hos deres partner, som mange måske ikke bryder sig om fortælle offentligt. De kan simpelthen lide en ”god økonomi” eller med andre ord: En partner med penge!

Her vil mange danske kvinder nok stejle og påstå, at den slags hører fortiden til, dengang, hvor kvinder var afhængige af mandens indtægt. Men her på Frit-Lejde har vi lavet et lille forsøg, for at undersøge, om der stadig er hold i påstanden.

 
   
 

Vi har simpelthen lavet en række næsten enslydende kontaktannoncer for at undersøge, hvilke annoncer, der fik mest succes.

Først lavede vi en annonce for en 30-årig mand, bosat i Vanløse med en halvdårlig økonomi og en læreruddannelse. Den annonce gav ikke nogen respons. Nu ændrede vi den samme annonce en anelse, så den 30-årige mand nu blev chef med en god økonomi.

Det gjorde en stor forskel! Pludselig fik den kunstigt skabte profil breve fra kvinderne, og manden fik helt klart mere succes på datingmarkedet.

Samme undersøgelse har vi lavet med en kvindelig annonce. Her ændrede vi ikke på den økonomiske status, men derimod på profilens ”vægt” og ”familie”.

 
   
   
Ligesom konklusionen med den mandlige annonce, må vi se i øjnene, at forsøget til en hvis grad bekræfter fordommene. Det viser sig nemlig, at den slanke kvinde, fik flere henvendelser end den kraftige kvinde. Her er en top 4 over, hvilke typer kvinder, der får flest henvendelser fra mændene, når det gælder online dating:

1. Slank uden børn: Læs i øvrigt om slankekure her.
2. Kraftig uden børn, men vild med sex
3. Slank med børn
4. Kraftig, uden børn

   

At alle de firkantede konklusioner om mænd og kvinders lyster dog alligevel ikke holder, kan Rita Naabye, forfatter til bogen ”Med kærlig hilsen, billet mrk.nr.sex” fra 1998, konstaterer, da hun på et tidspunkt satte en annonce i avisen med følgende ordlyd:

”62-årig kvinde, tyk, ikke særlig køn, og med masser af problemer, søger en stabil, jævnaldrende ven. Jeg interesserer mig ikke ret meget for sex, men satser mere på et psykisk fællesskab. Skal det være os to, der sammen drøfter og hjælper hinanden med at løse vore problemer over en hyggelig kop aftenkaffe? Dine øvrige interesser skal du fortsat have lov at dyrke, når bare jeg slipper for at gå med til eventuelle fodbold- eller boksekampe”.

Hun fik ikke mindre end 67 svar på den annonce.

   
Vil du være klædt bedre på, inden du træder ud på datingmarkedet. Så er det en god idé at kigge nærmere på følgende sider. Her kan du se en oversigt over alle datingsider i Danmark, du kan læse om datingens historie, lære at skrive en god annonce og blive klogere på, hvad kvinder og mænd egentlig drømmer om.
Hvorfor dating? Hvilke sider? En god profil Vores drømme? Sandhed på nettet At vælge partner
   
 
jeg elsker dig | dating|Andet|Link | Link
Freelance Web Designer