Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Skjul dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Dating Polen

Dating i Polen er i de senere år blevet særligt populært. Det skyldes, at mange kvinder fra Polen ønsker at møde en dansk mand. Der kan være mange grunde til, at danske mænd også ønsker en kæreste fra Polen, men i forhold til kvinder fra for eksempel de asiatiske lande, har polske kvinder nemmere ved at tilpasse sig dansk kultur, fordi den på mange måder ligner deres egen.

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
 

Ægteskaber mellem - især danske mænd og udenlandske kvinder fra fattigere lande - er omgærdet af mange myter og forestillinger. Ofte mener samfundet ikke, at den slags forhold er ligeværdige. Den danske Sociolog Sine Plambech har imidlertid forsket i dansk-udenlandske ægteskaber (thailændere og danskere), og hun tegner et mere nuanceret billede af ægteskaber, hvor begge parter i høj grad får noget ud forholdet.

Før i tiden fandt man ofte kontaktannoncerne fra polske kvinder i aviserne, men i dag er dating i Polen såvel som i Danmark rykket ud på nettet, og mange netportaler tilbyder i dag dating med kvinder fra Polen såvel som kvinder og mænd fra resten af verden.

En af de store internationale dating portaler match.com. Her er over 23 millioner medlemmer, og man kan finde kvinder og mænd fra Polen, Norge, Tyskland, Danmark, USA, Thailand, Kina, Indien og resten af verden. Udbudet er enormt.

 
   
 

 

GOdating.dk er Danmarks guide til dating på nettet. Gå til forsiden eller læs om andre datingbegreber her:

net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating

 
   
 

 
   
 
jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
Freelance Web Designer