Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Slet dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Gratis dating

De fleste datingportaler i Danmark tilbyder faktisk gratis dating. Ofte foregår det nemlig sådan, at det er helt gratis at oprette en profil, hvor man kan begynde jagten på en kæreste. Det er først, når man ønsker udvidede funktioner – såsom billedsøgning, gæstebog etc - at det ofte koster penge at benytte datingportalerne.

Det kan dog også lade sig gøre at finde helt gratis dating på nettet. Det gælder for eksempel netdating.dk og også mindre datingsteder, der er på jagt efter kunder i butikken, og derfor tilbyder gratis dating i en periode.

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
  Man skal dog være opmærksom på, at man ofte får en række fordele, hvis man er parat til at betale penge for sin annonce. På mange datingportaler foregår det nemlig sådan, at betalingsprofilerne rangerer højere, når andre søger i profilerne, og det betyder, at man får langt mere trafik, hvis man går fra gratis dating til en betalingsprofil. Det kan virke frustrerende for nogen, men internetdating er blevet en forretning ligesom alt andet, og det kræver penge i kassen, hvis portalerne skal yde god support og brugervenlighed.

På datingeksperten.dk har vi testet trafikken på betalingsannoncer frem for de gratis annoncer, og selv om gratis dating kan være en god start, vil vi på frit-lejde.dk derfor alligevel anbefale at bekoste penge på internetdating i det lange løb. Det giver simpelthen mere trafik og synlighed.

Du kan finde alle datingsider i Danmark her

 
   
 

 

 

GOdating.dk er Danmarks guide til dating på nettet. Gå til forsiden eller læs om andre datingbegreber her:

net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating - dating side

 
   
 

 
   
 
jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
Freelance Web Designer