Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Slet dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Net dating

Net dating er den moderne form for kontaktbureau. Med internet dating forstår man kontaktformidling over online portaler med speciale i kontaktformidling. Den største datingportal i Danmark er Dating.dk, men der findes over 100 forskellige portaler for net dating alene i Danmark.

De online baserede datingbureauer kom allerede frem i 1980erne, da den franske regering oprettede det tekstbaserede kommunikationssystem Minitel. Systemet kunne formidle varer og information og blev især brugt til chat, erotik og kontaktannoncer.

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
 

Op igennem 1990'erne overtog World Wide Web de fleste onlineløsninger, og i dag foregår kontaktformidling i høj grad på som net dating - for eksempel som det ses hos dating.dk

På Dating.dk er der næsten 600.000 brugere. Mange er gengangere, men det er sandsynligt, at mindst en halv million danskere har prøvet net dating.

Med en online dating service er kontakten mellem kærlighedssøgende mennesker er ikke længere tilfældig - den er planlagt og kategoriseret ned i mindste detalje. Skal partneren være tyk eller tynd, høj eller lav, lyshåret med hang til cigaretter eller mørkhåret og født i krebsens tegn? Alt kan trækkes fra og vælges til i kærlighedskulturens nye supermarkeder.
Ifølge forskerne er Internettets bugnende mødesteder ikke bare et eksotisk univers - det er derimod selve spejlbilledet af den postmoderne kærligheds vilkår. Romantikken er blevet et individuelt prestige-projekt, der er alt for vigtigt at overgive til tilfældighederne, og derfor er net dating nok kommet for at blive.

Du kan se alle de forskellige datingsider i Danmark her

 
   
 

 

GOdating.dk er Danmarks guide til dating på nettet. Gå til forsiden eller læs om andre datingbegreber her:

net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating - dating side

 
   
 

 
   
 
jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
Freelance Web Designer