Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Slet dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Singlefester

Før i tiden levede man alene, og det var ikke noget, man snakkede højt om. I dag hedder det, at man er single, og man kan heldigvis tale åbent om det og også dyrke sin singletilværelse. Der findes både singleklubber, singlerejser, singlemiddage samt de meget populære singlefester.

En af de største selskabelige og kulturelle forening for singler i Danmark er Single Rock Café i Århus. Den har 2500 medlemmer og foreningen ligger i Vestergade 58. Foreningen blev stiftet i 1996, fordi en gruppe singler i Århus var trætte af, at caféen Palmehaven var deres eneste feststed i byen. I dag er foreningen aktiv med masser af singlefester og kulturelle arrangementer, og Single Rock Café findes i dag i 18 danske byer. Også København.

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
  I dag er singlefester vokset i antal og findes over alt i landet. Single fester arrangeres i vidt omfang af de store datingportaler, der flere gange om året afholder fester for deres medlemmer. Det drejer sig for eksempel om love.dk, dating.dk, li-kontakt.dk, beautifulpeople.dk og mange andre.

Også andre og mindre arrangører har specialiseret sig i netop singlefester. Det gælder for eksempel hjemmesiden 5ibyen.dk, hvor 5 singler starter ud sammen på restaurant et sted i byen og senere på aftenen mødes med andre singler.

Du kan finde en oversigt over alle datingsider i Danmark her.

 
   
 

 

 

GOdating.dk er Danmarks guide til dating på nettet. Gå til forsiden eller læs om andre datingbegreber her:

net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating - dating side

 
   
 

 
   
 
jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
Freelance Web Designer