Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Slet dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Singleklub

Hvis man vil møde andre singler under afslappede former, kan en singleklub være en god idé. En af de største singleklubber i Danmark er Single Rock Café, der har sit udgangspunkt i Århus. I dag har Single Rock Café cirka 10.000 medlemmer fordelt på 18 danske byer. Afdelingen i København har cirka 1.200 medlemmer. Målgruppen er singler i alderen 30 til 55 år. Arrangementer spænder fra fest- og salsa-aftener til kulturarrangementer.

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
 

Der findes også mindre klubber for singler i Danmark. Et eksempel på en mindre singleklub er den såkaldte Humørklub for voksne singler i Silkeborg – klubben har eksisteret siden 1994.

At der findes en singleklub i de fleste større byer er tegn på, at det er blevet mere accepteret at være alene. Cand.mag. i folkloristik Caroline Beck har interviewet en række singler til et større projekt om singleliv og om, hvordan det afspejler nutidens samfund. Ifølge hende er singlelivet ikke længere lig med at være socialt afvigende. »Det at være single er blevet accepteret, og det er samtidig blevet en realistisk mulighed for både kvinder og mænd at leve alene og klare sig med én indtægt. Og så får folk lettere ved at forstå singlernes livsstil i takt med, at vores samfund bliver mere og mere individualistisk,« forklarer hun.

At komme i en singleklub er ikke nødvendigvis tegn på, at man desperat leder efter en kæreste. Tværtimod er stemningen i de fleste singleklubber afslappet, og de fleste kommer i første omgang for at hygge sig og være sammen med andre mennesker.

Du kan se alle datingsider i Danmark her

 
   
 

 

 

 

GOdating.dk er Danmarks guide til dating på nettet. Gå til forsiden eller læs om andre datingbegreber her:

net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating - dating side

 
   
 

 
   
 
jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
Freelance Web Designer