Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Slet dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Singlerejser

Som single kan det ofte være svært at finde nogen at rejse med, og de store rejsebureauer henvender sig næsten udelukkende til familier og par. Der er imidlertid så mange singler herhjemme, at enkelte rejsebureauer har specialiseret sig i singlerejser.

Allerede i 1990'erne gik det op for enkelte rejsearrangører, at der kunne ligge et uopdyrket marked i singlerejser blandt de mange mennesker, der boede alene og måske havde opgivet tanken om at komme på ferie.

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
 

900.000 mennesker bor ifølge Danmarks Statistik alene. Det er en tredjedel af den voksne befolkning, og selv om de ikke alle sammen har ønske om at komme på singlerejser, så fortæller det noget om det enorme potentiale, der ligger i at arrangere rejser for singler. En lille håndfuld rejsebureauer tilbyder i dag rejser, der er særligt tilrettelagt for mennesker, der rejser sig singler. Det gælder for eksempel Nadana Tours, Train Travel, Albatros og Ruby Rejser. Flere steder rejser grupper på 15-20 personer sammen, og der er næsten obligatorisk fællesspisning både morgen og aften.

Singlerejserne er desværre sjældent direkte billige. Men det er absolut muligt at finde rejser, der ligger inden for rimlighedens grænser. Man skal desuden være opmærksom på, at enkeltværelse altid er inkluderet i prisen.

Du kan finde en fuldstændig liste over alle datingsider i Danmark her

 
   
 

 

 

GOdating.dk er Danmarks guide til dating på nettet. Gå til forsiden eller læs om andre datingbegreber her:

net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating - dating side

 
   
 

 
   
 
jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
Freelance Web Designer