Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Slet dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

SMS dating

Mobiltelefonen og såkaldt sms dating kan være et perfekt redskab, hvis du skal finde en kæreste, og mulighederne bliver mere og mere avancerede.

Ved traditionel sms dating bruger man mobiltelefonen i kombination med en dating portal. Her kan du sende billeder, video og tekst fra din mobiltelefon og direkte ind på din dating profil. Det kan for eksempel ske på datingportalen beedate.com

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
 

Den helt nye sms dating er imidlertid mere avanceret. Du taster simpelthen oplysninger om dig selv og dine partnerønsker ind i mobiltelefonen, når du går i byen, og så klarer din mobil resten. Hvis du går en tur på gaden eller står på et diskotek, og der inden for en radius af 15 meter er en person, der passer til din profil, får du en sms med et billede og en beskrivelse af din måske kommende date.

Allerede nu kan man se, at de smarte og hippe på New Yorks caféer også bruger mobilen til såkaldt toothing. Toothing er at sende SMS 'er til tilfældige mennesker i ens umiddelbare nærhed, som har telefonens bluetooth slået til. Og eftersom de fleste jo tit og ofte er i samme rum som folk, der ligner dem selv, dem man har noget til fælles med, giver det god mening at prøve at score eller få kontakt via toothing.

Du kan se en oversigt over alle datingsider i Danmark her. Nogle af dem tilbyder sms dating.

 
   
 

 

GOdating.dk er Danmarks guide til dating på nettet. Gå til forsiden eller læs om andre datingbegreber her:

net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating - dating side

 
   
 

 
   
 
jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
Freelance Web Designer