Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Slet dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Speed dating

Har du travlt med at møde en kæreste, og tror du på kærlighed ved første blik, så er speed dating måske sagen for dig. Speed dating er et planlagt og hurtigt møde mellem en masse singler arrangeret af et kontaktbureau, og mødet finder typisk sted på en café eller andet.

Speed dating fandt første gang sted på Pete’s Café i Beverly Hills i Californien i 1998. Det blev hurtigt afsindigt populært og spredte sig til hele USA i årene efter.

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
  Det første Speed dating-arrangement i Danmark fandt sted på Café Sommersko i København i 2003, hvor 18 piger og 20 fyre dukkede op for at møde hinanden på skift i kun tre minutter af gangen. Hver single skulle notere, hvem de syntes om, og efter 24 timer meddelte datingbureaet om attraktionen var gensidig.

I speed dating går man ud fra, at folk i løbet af et øjeblik kan vurdere, om de synes om en anden person eller ej. Derfor mener arrangørerne og deltagerne, at speed dating sparer en masse tid.

Opfattelsen støttes til dels af videnskaben. En undersøgelse af speed dating foretaget af universitet i Edingburg i Skotland viste, at 45% af kvinderne og 22% af mændene kun brugte 30 sekunder på at finde frem til, om de synes om modparten eller ej.

I øjeblikket arrangerer firmaet Runningdinner.dk faste speed dates over alt i Danmark. Den specielle og hurtige mødeform kan også opleves som indslag til fester – typisk arrangeret af de store datingportaler.

Du kan se en oversigt over samtlige datingsider i Danmark her.

 
   
 

 

GOdating.dk er Danmarks guide til dating på nettet. Gå til forsiden eller læs om andre datingbegreber her:

net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating - dating side

 
   
 

 
   
 
jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
Freelance Web Designer