Guide til dating
Hvorfor dating?
Hvilke datingsider?
Skriv en god profil?
Vores drømme?
Sandhed på nettet?
Kunsten at vælge
De kendtes profiler
Godt at chatte?
Rig og smuk?
Skjul dine spor
 

nyhedsbrev signup


Nyt om dating og nye datingsider. Ingen spam

 
 
 

Thai dating

Ægteskaber mellem danskere og udlændinge er i fremgang. Det gælder også ægteskaber mellem danske mænd og thailandske kvinder, der fundet via forskellige former for thai dating. Især i Nordvestjylland, på egnen omkring Thy og Mors, bor der relativt mange thailandske kvinder. Kvinderne er gift, eller tidligere gift, med danske mænd.

 
 

Vi anbefaler Partner Med Niveau, hvis du skal date.

 

 
  Ægteskaber mellem danske mænd og asiatiske kvinder er omgærdet af mange myter og forestillinger. Ofte mener samfundet ikke, at den slags forhold er ligeværdige. Den danske Sociolog Sine Plambech har imidlertid forsket i thai dating og forhold mellem danske mænd og thailandske kvinder, og hendes konklusioner omkring thai dating er mere nuanceret end som så.

Ifølge Sine Plambech forlader thaipigerne deres egne familier for at drage omsorg for og give kærlighed til mænd i Vesten. Som modydelse for omsorgen har kvinderne mulighed for at sende penge hjem. Man kan ifølge Sine Plambech kalde det for en ”global omsorgsøkonomi”, hvor begge parter får noget ud af forholdet.

Generelt er både mændene og kvinderne i ægteskaberne en alsidig gruppe med forskellige ønsker, håb og drømme.

 
   
 

 

GOdating.dk er Danmarks guide til dating på nettet. Gå til forsiden eller læs om andre datingbegreber her:

net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating

 
   
 

 
   
 
jeg elsker dig | dating|Link | Link|Link
Freelance Web Designer